Kom deg ut-dag haust - Klatreparken

Arrangement

Dato
31. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Keipen Turlag
Turområde
Fjordane (se kart)

BARNAS TURLAG

Barnas turlag inviterer til Kom-deg-ut-dagen 31.august kl.11 på Mestringsgården klatrepark på Nesbø ved Svelgen. I tillegg vil det vere tur til fyret på Nesbø, quiz, slakkline og leik i skogen.
Ha på gode sko og kle som toler å bli skitne. Ta med drikke, sitteunderlag, turbestikk, turpass, kopp, evt. myggspray. I parken er det muligheit for å kjøpe brus, kaffi og snop. Barnas turlag stiller med laksepakke og hamburgar som ein kan grille sjølve denne dagen.
Det er begrensa med plasser for dei som ønskjer å klatre og de med derfor melde på til enten Kari (90 12 95 70) eller Mildrid-Annette (91 33 89 49). Borna vil bli delt opp i gruppe etter alder.
Påmelding innan fredag 01.september kl. 12.00.
PS: Dersom du vil vere med å klatre må du vere minst 100 cm. Barn under 6 år skal ha følge med ein vaksen når dei klatrar. Alle borna som skal vere med på Kom-deg-ut-dagen må ha følgje av ein vaksen.

Kom deg ut-dag haust - Klatreparken

BARNAS TURLAG Barnas turlag inviterer til Kom-deg-ut-dagen 31.august kl.11 på Mestringsgården klatrepark på Nesbø ved Svelgen. I tillegg vil det vere tur til fyret på Nesbø, quiz, slakkline og leik ...